EN
> Home > Nieuws > 18 september: start verwijderen groene schutting

18 september: start verwijderen groene schutting

Langzaam komt de eindfase van het project in zicht. Gefaseerd nemen we als eerste afscheid van de groene schutting. In augustus zijn enkele delen verwijderd en vervangen door bouwhekken. Vanaf maandag 18 september wordt de schutting verwijderd aan de noordzijde van de bouwkuip; de Stationsstraat (zijde SAP) en de Parallelweg (zijde l’Empereur). Er worden daar bouwhekken (met groene doeken) geplaatst.

Vrijdag 15 september zullen medewerkers van het CNME de planten verwijderen uit de bakken aan de zijde van hotel l’Empereur. De planten worden in de Natuurtuin Jekerdal gezet. Ook de bankjes (Stationsstraat, Parallelweg en Spoorweglaan) worden vanaf 18 september vewijderd.

De schutting aan de zuidzijde; Stationsstraat (zijde DE) en Spoorweglaan (zijde Kaboom Hotel), zal over ongeveer 4 tot 6 weken worden verwijderd. Daar wordt de schutting ook vervangen door bouwhekken.

De uitkijktoren blijft staan tot en met november.

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.