EN
> Home > Nieuws > Deel fietsenstalling Stationsplein opgeheven vanaf 30 mei

Deel fietsenstalling Stationsplein opgeheven vanaf 30 mei

Vanaf 30 mei zal een deel van de fietsenstalling op het Stationsplein worden afgesloten en is het niet meer toegestaan daar fietsen te stallen. Want op die plek komt een bouwkeet en moeten kabels, leidingen en riolering worden verlegd. Er zijn borden en een afzetting geplaatst om gebruikers van de stalling erop te wijzen dat een gedeelte van de stalling opgeheven wordt.

Tijdens de bouw blijven er voldoende fietsparkeerplekken. Een gedeelte van de stalling op het Stationsplein en de 400 half verdiepte fietsparkeerplaatsen bij het streekbusstation aan de Parallelweg blijven behouden. De bewaakte stalling Aon de Stasie blijft gedurende de gehele bouw open en biedt plaats aan ruim 1.000 fietsen. Aan de oostzijde van het station (aan de Meerssenerweg) is de fietsenstalling eind 2015 al verdubbeld tot 600 plaatsen. Daarnaast komen er tijdelijk extra fietsrekken voor minimaal 200 fietsen in de middenberm van de Stationsstraat. En komt er een stalling bij de toekomstige bouwkeet op het Stationsplein.

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.