EN
> Home > Nieuws > Flexpoint blijft in Wyck

Flexpoint blijft in Wyck

Ooit was Wyck thuishaven voor zowat alle grote en kleine uitzendbureaus. In de crisisjaren volgde een leegloop, maar Flexpoint besloot als een van de weinigen te blijven.

“Ook in de wereld van het uitzendwerk is veel gedigitaliseerd”, zegt Norman Mullenders, vestigingsmanager van Flexpoint Maastricht aan de Stationsstraat. “Solliciteren, assessments, administratie; alles gaat via het internet. Natuurlijk zijn wij meegegaan in deze trend, maar tegelijk vinden we het erg belangrijk om werkzoekenden een plek te geven waar ze kunnen binnenlopen. Voor een kopje koffie, met vragen, om de vacatures door te nemen en even met een van onze consultants te spreken. Ze hebben recht op uitgebreide, persoonlijke informatie. We willen ook heel graag de mensen leren kennen voordat we hen naar opdrachtgevers sturen. Het is mensenwerk, daarbij hoort in onze visie een persoonlijke aanpak.”

Bereikbaar

Flexpoint is een van oorsprong Limburgs bedrijf met nu 50 vestigingen in Nederland en België. Dagelijks zijn zo’n 7.000 flexwerkers uit naam van Flexpoint aan het werk bij honderden opdrachtgevers. “Na Heerlen was Maastricht zo’n 20 jaar geleden de tweede vestiging”, weet Norman Mullenders. “In 2005 zijn we vanuit De Geusselt naar Wyck verhuisd. Een bewuste keuze. We zijn hier goed bereikbaar met het station en de bushalte voor de deur. Er is volop parkeergelegenheid. Wyck is ook een prettige omgeving om opdrachtgevers en relaties te ontvangen. De sfeer is goed, er zijn diverse prima eetgelegenheden en cafés. Het is hier prettig voor uitzendkrachten, opdrachtgevers en onze eigen mensen. In 2015 hebben we het hele pand opgeknapt en bij de tijd gebracht. We zijn van plan hier nog heel lang te blijven.”

Arbeidsmarkt

Flexpoint Maastricht richt zich met tien vaste medewerkers vooral op de logistiek, industrie en office. “We hebben een heel breed aanbod van functies en het aantal opdrachtgevers groeit sterk. We merken duidelijk dat de arbeidsmarkt aantrekt. Veel bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs, operators, ondersteunend personeel en leidinggevenden. Als HR-dienstverlener proberen we natuurlijk zo veel mogelijk mensen onze kant uit te halen. Dat doen we door te ondersteunen met opleidingen en carrièreplanning. En met persoonlijk contact.”

www.flexpoint.nl

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.