EN
> Home > Nieuws > Gewijzigde verkeerssituatie bij station vanaf 23 mei

Gewijzigde verkeerssituatie bij station vanaf 23 mei

Vanaf maandag 23 mei tot eind 2017 is de stationsomgeving voetgangers- en werkgebied. Doorgaand verkeer is niet meer mogelijk. Het station blijft tijdens de bouw steeds bereikbaar.

Niet alleen OV-reizigers krijgen te maken met een nieuwe situatie. Oók de routes voor auto’s en fietsers veranderen. Vanaf 23 mei zijn delen van het Stationsplein, de Stationsstraat, Parallelweg en Spoorweglaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via Wilhelminasingel en (brom)fietsers via Alexander Battalaan – Bourgognestraat. De stationsomgeving blijft voetgangers- en werkgebied voor zo’n 1,5 jaar. Tijdens de bouw zijn het station en de omgeving altijd bereikbaar. Auto’s en (brom)fietsers worden omgeleid.

Voetgangers kunnen wel gewoon door. Bent u op de (brom)fiets? Stap dan af of volg de omleiding. Houd er verder rekening mee dat binnen de afsluitingen een fietsparkeerverbod geldt.

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.