EN
> Home > Nieuws > Kabelwerkzaamheden 18-22 juli

Kabelwerkzaamheden 18-22 juli

Op maandag 18 juli starten werkzaamheden om de data- en communicatiekabels (internet/glasvezel/CAI) van Lomitel en KPN te verleggen en weer aan elkaar te verbinden. De werkzaamheden vinden plaats bij de kastjes in de stoep. Er wordt gewerkt op de hoek Spoorweglaan-Bourgognestraat, hoek Stationsstraat-Stationsplein, hoek Stationsstraat-Parallelweg en de Parallelweg. De werkzaamheden duren ongeveer een week.

Werkzaamheden worden overdag en ’s nachts uitgevoerd. Er wordt in de nachten gewerkt op dinsdag 19 juli, woensdag 20 juli en donderdag 21 juli van 00:00 uur tot 06:00 uur. Omdat het om data- en communicatiekabels gaat, wordt ’s nachts gewerkt zodat overdag en ’s avonds geen uitval is van dataverkeer.

Hinder voor omwonenden

De aannemers proberen hinder tot een minimum te beperken, maar overlast is onvermijdelijk. Bijvoorbeeld door geluid bij de inzet van machines, aggregaat en compressor. Woningen blijven gewoon bereikbaar en stoepen worden zo snel mogelijk weer dichtgelegd. ’s Nachts worden alleen de kabels aan elkaar verbonden en worden er geen machines ingezet.

Storingen?

Na de kabelwerkzaamheden verwacht de aannemer geen storingen. Heeft u wel hinder, neem dan contact op met uw eigen provider.

Planning

Bij werkzaamheden in de ondergrond bestaat er kans op vertragingen. Planningen zijn dan ook naar huidige inzichten en kunnen wijzigen.

 

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.