EN
> Home > Nieuws > jefietswilnooitmeeranders.nl

jefietswilnooitmeeranders.nl

Makkelijk, veilig en droog stallen

Op 1 januari om 6.50 uur opent de fietsenstalling aan het Stationsplein 5 bij station Maastricht. Elke eerste 24 uur is stallen met OV-chipkaart gratis. NS zal de fietsenstalling beheren en heeft hiervoor een speciale website ingericht. Meer weten over de abonnementen? Hoe de stalling werkt? Of andere vragen? Kijk op: www.jefietswilnooitmeeranders.nl/maastricht

Aon de Stasie

De andere fietsenstallingen op het Stationsplein en bij ‘Aon de Stasie’ zullen worden verwijderd. Vanaf 1 januari sluit de fietsenstalling bij ‘Aon de Stasie’. De fietsenwinkel blijft wel nog gewoon open. Van 1 tot en met 12 januari is het mogelijk om de fiets op te halen uit de oude stalling. Van maandag tot en met vrijdag kan de fiets worden opgehaald tussen 7.00 uur en 10.00 uur en tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen kan de fiets worden opgehaald tussen 10.00 uur en 13.00 uur en tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.