EN
> Home > Nieuws > Planning werkzaamheden op het dek

Planning werkzaamheden op het dek

In oktober en november werken TBI-ondernemingen Timmermans en Mobilis aan het terugbrengen van de bestrating op het Stationsplein. Ook worden trottoirs aangepast en delen van de Spoorweglaan en de Parallelweg geasfalteerd. Deze werkzaamheden duren tot begin december.

Afwerking bovengronds – verwijderen bouwomheining en KlimOp uitkijktoren

Om de ruimte bovenop het dek te kunnen afwerken dient de groene bouwomheining gefaseerd te worden verwijderd. Medio september is de schutting rondom het noordelijk deel van de bouwkuip verwijderd. De schutting aan de zuidzijde; Stationsstraat (zijde DE) en Spoorweglaan (zijde Kaboom Hotel), zal eind oktober worden verwijderd. De schutting wordt vervangen door bouwhekken.

De KlimOp uitkijktoren in de middenberm van de Stationsstraat wordt verwijderd vanaf vrijdag 17 november. Het verwijderen van de toren duurt ongeveer een week.

Gewijzigde verkeerssituatie vanaf 10 december

Vanaf 10 december rijden de bussen weer via de Stationsstraat. Ook ander (auto)verkeer kan dan weer gewoon gebruik maken van de Spoorweglaan, Stationsstraat en Parallelweg. Rondom het station blijft een 30 km zone gehandhaafd.

Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht.
Fietsenstalling-maastricht.nl is onderdeel van Gemeente Maastricht. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.